Woonhaven werkt niet samen met ENI

Sinds een paar weken contacteren huurders ons met vragen over de firma ENI. ENI is een energiebedrijf waar je een contract kan sluiten voor gas & elektriciteit. Medewerkers van ENI vragen aan huurders om een contract af te sluiten. Ze zeggen dat ze in naam van Woonhaven komen, maar dat klopt helemaal niet!

De medewerkers van ENI vertellen dat ze door Woonhaven gestuurd zijn. Ze zeggen tegen onze huurders dat ze van energieleverancier moeten veranderen. Dat moet zogezegd van Woonhaven. Dat is een leugen. Woonhaven werkt niet samen met de firma ENI.

We hebben de firma hiervoor meteen gecontacteerd, maar tot vandaag gaan ze verder. We hebben ENI opnieuw gecontacteerd. Als het niet stopt, dan stappen we naar de politie. Het is schandalig dat ze op zo'n manier nieuwe klanten proberen te rekruteren.

Als huurder kies je zelf bij welke energieleverancier je zit. Er zijn heel veel energiefirma's in Vlaanderen. Op www.vreg.be vind je een overzicht. Je bent helemaal niet verplicht om voor een bepaalde firma te kiezen.

Voor de elektriciteit in de gemeenschappelijke delen en voor gas (centrale verwarming) hebben we als Woonhaven een contract voor twee jaar met Electrabel. Om de twee jaar gaan we opnieuw de markt op. Zo zorgen we ervoor dat we voor onze huurders de beste prijzen krijgen.